Wallius voittamaton Turussa

26.1.2020

Mikael Kauppi (oik.) voitti Dixin mestaruuskilpailujen finaalissa Silver Rekandin (vas.)

Toiveen pöytätenniksen kärkimies Esa Wallius saavutti luokan M-1400 voiton Turun Tähtikisoissa viime sunnuntaina. Hän marssi suvereenisti kohti mestaruutta voittamalla ensin alkupoolissa Uudenkaupungin Urheilijoiden Isto Laaksosen sekä luokan kakkossijoitetun Turun Pyrkivän Jari Niukon, molemmat erin 3-1. Neljännesfinaalissa ja semifinaalissa samat voittolukemat jatkuivat Turun Pallaksen Pekka Vuorista ja tallinnalaista Robi Toomingia vastaan. Finaalissa vire äityi niin hurjaksi ettei UU:n Markku Puolakanaho onnistunut ottamaan erääkään.

Martti Kangas sijoittui luokassa M-900 neljänneksi voittamalla TuPyn Mikko Kankaan ja Olli Katajaisen, tappiot Kosken Kaiun Martti Kanasuolle sekä porilaisten Julius Rantalalle. Luokassa M-1300 Kangas karsiutui poolissa hävittyään TuPyn Mikko Saariselle sekä UU:n Esa Soinille

Järjestimme tämän viikon perjantaina myös Nuorisotila Dixin mestaruuskilpailut, joiden voittajaksi selviytyi samat neljä voittoa saavuttaneen Silver Rekandin keskinäisessä ottelussa voittanut Mikael Kauppi. Kilpailuihin osallistuivat myös Johannes Jalonen, Elias Koski-Aho, Dana Kreivald ja Juhani Levelä.

PeTo onnittelee myös veteraani-SM:eissä kullan ja kaksi hopeaa saavuttanutta naapuriseura Seinäjoen Sisun peräseinäjokelaislähtöistä Alice Pääkköä hienoista saavutuksista.